Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Alsen

PRO Alsen har hållit novembermöte i Trångsvikens bygdegård.

Annons

De som önskad kunde äta en god lunch eller fika före mötet. Gunnar Lugnér öppnade mötet och hälsade oss välkomna, speciellt välkomna var Arne Wiktorsson och Åke Söderström vilka skulle ge oss information. Därefter sjöng vi tillsammans, Vi ska alltid vara vänner. Till justeringsman valdes Agnes Lindberg.

Arne Wiktorsson informerade om en Webbsida 1177.se gällande vården på webben. Där kan man få fakta och råd. Där kan man lätt hitta sin vårdcentral och få kontakt med den. Det går att läsa om ett besvär eller en sjukdom. Det går också att ställa en anonym fråga dit.

Budgeten för 2012 fastställdes. Skyltar till bouleplan och fotbollsplan är beställda. Medlemsavgiften till nästa år fastställdes till 220 kronor för medlemmar och till tjugo kronor för stödmedlemmar. Verksamhetsplan för 2012 godkändes.

Åke Söderström spelade och sjöng Idas äldrevisa på ett klämmigt sätt. Därefter berättade han om olika kostnader vid begravningar. Eivor Eriksson informerade från försäkringsträffen angående grupplivförsäkringen i Folksam. Det finns tre alternativ att välja på till 2012: oförändrad månadskostnad och sänkt ersättning, höjd månadskostnad och fast ersättning eller samma försäkring som i dag men med höjd månadskostnad. Eivor nämnde också att vi varit på läkemedelsinformation och där sades bland annat att man ska rådgöra med sin läkare om det går att ta ett visst naturmedel tillsammans med sin vanliga medicin.

Därefter såldes lotter med fina priser skänkta av medlemmarna. Valberedningen uppmanas att ta kontakt med varandra angående arbetet till årsmötet.

Kompiskören sjöng ett antal låtar. En annan ordförande kallas in till årsmötet 2012. Lottdragning vidtogs. Gunnar avslutade mötet som besöktes av 19 personer.

Mer läsning

Annons