Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Gimådalen

Annons

SPF Seniorerna Gimådalen träffades på Jämtkrogen i Bräcke den 16 november 2015. Vice ordförande Gertrud Sunding började med att hälsa alla välkomna och då extra välkommen till distriktsordförande Göte Swén och kassören i distriktet, Irene Westberg som också är ordförande i Östersundsavdelningen.

En tyst minut hölls med tanke på händelserna i Paris under den helg som gått.

Göte Swén fick ordet och han började med att presentera sig själv. Han påminde också om att ett bra sätt att värva flera medlemmar är att bjuda in nypensionärer och även andra pensionärer till våra träffar. Medlemsantalet i stort har minskat med 4,6 procent medan SPF Seniorerna Gimådalen går mot strömmen och har ökat med 1,6 procent. Det är också viktigt att försöka behålla de medlemmar vi redan har.

SPF Seniorernas ordförande Christina Rogestam kommer till Östersund den 3 december 2015. Västernorrlands- och Härjedalens distrikt är inbjudna att få träffa henne.

Göte Swén påminde också om att vi bör söka bostadstillägg.

Efter en hel del annan information blev det Irene Westbergs tur att få ordet och hon hade också mycket att informera om. Hon påminde om att vi bör komma med material till den nya tidningen 65+. Det finns möjlighet att gå på ett apotek och göra en testkörning av de mediciner som man har.

Gertrud Sunding tackade för all information som vi fått varefter vi förflyttade oss till restaurangen där vi fick plocka i oss en mycket god lunch.

Till kaffe med kaka fick vi njuta av Lennart Borgebos gitarrspel av gamla härliga låtar. Birgitta Franzon tackade för den härliga musiken och överlämnade en bukett blommor.

Mätta, nöjda och glada skildes vi åt och återvände hemåt.

Mer läsning

Annons