Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hör Ann-Sofi skalla bredband åt alla!

Annons

AnnSofie Andersson (S) i Östersund, Peter Bergman (S) i Åre och Maria Söderberg i Krokom drev på för att sälja ut Jämtkrafts IT. Vi var flera som försökte få dom att ta reson, tänka på jämtlänningarnas bästa först och främst.

Jag bad AnnSofie ta kontakt med sina partivänner i Stockholm som ångrat utförsäljningen av fjärrvärme (Mats Hult) eller som lyckats få fiberutbyggnad under stadens hatt (Roland Larsson). Han tyckte det var dålig ide sälja ut Sveavägen till ett bussbolag som fick ta betalt av andra för att trafikera den. I stället för att besinna sig blev hon euforisk över avtalet med IP-Only. Dom hade verkligen lovat att bygga i hela Jämtland! Ett vattentätt avtal.

Verkligheten har redan uppenbarat sig. Vi väster om Kallsedet fick erbjudande i april om utbyggnad. Svar senast 1 augusti. Men innan svaren kommer in drar de tillbaka erbjudandet!

Hur stämmer detta med avtalet? Att IP-only ville komma åt att bygga i tätorterna och lämna oss andra utanför begrep alla utom ni som undertecknade utförsäljningen. För jämtarnas bästa låt återköpsklausulen träda i kraft.

Sören Monvall

Samhällsdebattör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons