Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bespara mig detta

/
  • Klara T. vill slippa snacket om att man inte ska ställa grupper mot varandra, Det gör man alltid, menar hon och tar ett exempel. Ett stort vägbygge i Stockholm ger mindre pengar till vägar i övriga landet.

Annons

Det finns några uttryck som jag önskar slippa höra, den som uttalar dom måste tro att svenska folket är helt intelligensbefriat, jag tappar allt förtroende för personer som slänger sig med dessa uttryck.

# Flyktingarna flyr för sina liv hit till Sverige, vilken tänkande människa som helst förstår väl att dom inte flytt för sina liv hela vägen hit till det lilla landet i norra Europa! Först har dom säkert flytt för sina liv till ett grannland i sin egen världsdel, sen har dom hört om landet Sverige och bestämt sig för att resa dit för att skaffa sig ett bättre liv, man har då flytt till vår världsdel Europa, tagit sig genom en rad fredliga länder hela vägen upp till Sverige, låt oss iallafall vara så pass ärliga i debatten att vi erkänner detta.

# Man ska inte ställa grupp mot grupp Tänk när politiker står och säger detta! dom om någon måste väl veta att allt budgetarbete går ut på att ställa grupp mot grupp Man har en begränsad påse pengar som ska fördelas mellan samhällets olika verksamheter, exempelvis när pengar fördelas till att bygga motorväg i Stockholm blir det mindre pengar till vägarna i Norrland, på samma sätt blir det mindre pengar till vård, skola och omsorg när det behövs stora resurser till flyktingar.

Klara T.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons