Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I vimlet på Storsjöyran

/
  • Cornelia Thorén, Östersund, My Jansson, Dvärsätt och Emma Sundström, Krokom, har yrat i dagarna tre och hittills är favoriterna The Sounds och tivolit. Men karusellerna får vänta lite:
  • Anette Jarefors och Ola Magnusson, Östersund, tänker se presidenten och Timbuktu efter det. De gillar att gå omkring och lyssna lite här och lite där. Bäst hittills är The Ark. Det är musiken som lockar dem till Yran. Den och att hålla koll på fem barn på området.
  • Hugo Mörtsell, Frösön, är den ende i hela världen som har det namnet. På dagarna jobbar han med surfbukten men i kväll ska han se Timbuktu.
  • Jack Lund, Dvärsätt, Victor Paju, Umeå, Tommy Söderholm, Stockholm, Andreas Zackrisson, Gimo har uppgraderat från pyttetält till militärtält. Alla känner varandra från I 19 i Boden utom Robin Rosén, Göteborg, som är upphittad på campingen:
  • Tuula Malkki, Wilmer, Hanna och Sverker Berggren kollar in glittriga stenar på väg till tivolit. Hanna ser fram emot Håkan Hellström och har hunnit med att se Daniel Adams-Ray och Aeon tidigare under festivalen.

Se bilder från vimlet på lördagkvällen under Storsjöyran.

Annons

Mer läsning

Annons