Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

/

Jag vill ge en bukett med röda rosor till sjuksköterskan Laila på Hammarstrands hälsocentral som trots enorm arbetsbelastning som ensam sjuksköterska för hela Ragunda kommun, hjälpte mig med mina besvär. Ett stort och hjärtligt tack.
Åsa Rhen, Södertälje

Annons

Ett stort tack och vackra rosor vill jag ge till Stina Eliasson för hennes engagemang för Lits hemvärns museum och dess invigning den 9 augusti av landshövding Britt Bohlin.

Tack även till musikanterna Arne Nilsson och Henry Söderström som i solskenet framför museet spelade glada låtar på fiol och gitarr, vilket blev en trevlig inramning på ceremonin.

Trogen besökare på Lits hembygsgård

Dagens ros vill jag ge till Arne A. som har klippt min gräsmatta hela sommaren. Tusen tack!

Ingrid

Dagens ros till Stefan Lells som alltid planterar så mycket fint på Seniorernas hus varje år, vilket vi boende får så stor glädje av.

En stor ros till den som har hand om blommorna resten av sommaren.

Från oss som bor där

En stor bukett rosor vill jag ge till alla i Fugelsta som ställer upp och gör så att ”Furste-marknan” blir så mysig och trevlig. Ni gör ett jättejobb. P-vakterna Lasse och Stig får en extra ros. Sköt om er och många kramar från

Majsan

Ett stort tack och rosor till er som jobbat på sommarcafèet i Handsjöbyn i sommar och till er alla som bakat allt gott fikabröd till vårt cafè. Vill även tacka alla som besökt oss i sommar, roligt att ni vill komma till oss och fika, hoppas vi ses igen nästa sommar.

Anna-Lisa

Dagens ros till Gösta Hagström för att han har hjälpt mig att städa ur garaget, klyvt min ved och mycket annat. En ros också till Ingela Persson för att hon har hjälpt mig att packa och även har stöttat mig när det har varit jobbigt. Kram!

Maj-Britt L.

Dagens finaste ros till tekniska chefen Göran Östlund, Ragunda kommun, för snabb hantering av olika ärenden. Tack för det, Göran!

En hyresgäst i Ragunda

Mer läsning

Annons