Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

/

Rosbuketter och tack till alla våra vikarier i hemvården i Åre kommun. Ni har gjort ett mycket bra jobb och vi hoppas att Ni vill komma tillbaka till oss nästa år.
Chefer, personal och brukare i Hemvården Åre kommun

Annons

Sommarens största blomsterbukett till alla er som hjälpte oss att flotta timmer i Locknesjön. Utan er hjälp hade det aldrig gått! Ett stort tack.

Arne och Ulla

10 000 röda rosor till min älskade fru Agneta för allt stöd. Hon räddade mitt liv flera gånger när jag hade cancer och hon var hos mig hela tiden jag låg på lasarettet. Jag älskar dig så mycket.

Leif Järnström

En jättestor bukett till er alla som på olika sätt medverkade till en trevlig och händelserik Krokomsdag. Bland andra Krokoms Byförening, Krokoms kommun och alla näringsidkare och Kristina Forsberg som anordnade den intressanta hälsomässan. Så mycket det fanns det att göra denna dag. Bra gjort! Fram med den ”nygamla” devisen: Krokom kan!

Rut Melin Norlander

Dagens ros vill ja ge Pola Larsson, Strömsund, som tack för hjälpen med datorn och TV:n. Du är guld värd.

Moster Gerd

Många rosor och ett stort tack till alla som ville äta kräftor med mig.

Ebba A

En stor sensommarbukett till alla som besökte oss på stora Trolldansen i kojbyn i Rätan. Tack alla spelemän och andra som medverkade.

Alla ”Trollen”

En vacker höstblomma till alla distriktssköterskor på Hälsocentralen i Strömsund. För vänligt bemötande och trevligt omhändertagande under alla besök hos Er.

NilsIvan Strömqvist

Mer läsning

Annons