Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

/

En stor bukett julrosor och ett stort tack till er alla som skänkte lotterivinster till årskurs fem, Pilgrimstads skola.
Tacksam förälder

Annons

Jag vill ge en stor julbukett till mina arbetskamrater på Västringens förskola i Strömsund, för en jättetrevlig fredagskväll. Tusen tack.

Lena

Massor av julblommor och tack till alla er som på olika sätt bidrog till att göra vår julmarknad möjlig och till alla er som kom som gäster.

Lits hembygdsförening gm Stina Eliasson

Dagens julrosor vill vi ge till våra före detta arbetskamrater Monica Vasell-Ajax och Åsa Jonsson för den trevliga ”planeringskvällen”. Tack från oss alla.

gm Karin Olsson och Carin Bjurström Oscarsson

Mängder av blomster vill vi ge till arrangörerna av julbordskvällen den 27 november i Hunge Folkets hus, PRO, Bodsjödiverse i Sidsjö med personal samt Ovikens spelmän. Tack för en trevlig kväll och en önskan om en trevlig jul. Tack från alla PRO:are.

g/m Maj och Gunnar i Höviken

Vackra julblommor och ett stort tack vill jag ge till Karl Johansson i S:a Greningen och alla hans medhjälpare för det fantastiska julbordet som dukats fram i Greningens gamla skola den 26 november. Julens alla läckerheter fanns på bordet och stämningen bland besökarna var gemytlig och alla var glada. Julblommor även till Arne, Uno och Henry för den trevliga musiken.

Ingrid

Ett stort tack till alla som besökte Sundsjö sockenstuga första advent (kyrkkaffe och lotterier) och som gör det möjligt för oss att skicka 1 798 kronor till Röda Korsets julinsamling gällande ensamhet och utanförskap i Sverige. God Jul och Gott Nytt År.

Revsund-Bodsjö (Sundsjö) Röda Kors Krets

Julrosor i mängd till Maj Modin i Bräcke, som bjöd på kaffe och gott hembakt bröd inför vårt framträdande på Lions julmarknad. Det var mycket uppskattat!

Bräckekören

Mer läsning

Annons