Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zlatans hyllning till Emil Forsberg: "En spelare på väg upp i svensk fotboll"

 
EM 2016
Visa alla artiklar

På tisdagen släppte Zlatan Ibrahimovic sitt nya sportklädesmärke. Samtidigt fick den svenska superstjärnan och landslagskaptenen ge sin syn på Sundsvallssonen Emil Forsberg. "Han blir bättre för varje match han spelar", säger Zlatan.

TV: Sporten mötte Emil Forsberg efter genrepet mot Wales. Se vad han hade att säga i spelaren ovan.

Med bara dagar kvar till EM-turneringen berättade Zlatan Ibrahimovic om det nya klädmärket som han ligger bakom under en presskonferens i Paris.

Men det blev inte bara frågor kring kläder från världspressen.

Zlatan Ibrahimovic fick bland annat svara på vad han tycker om GIF Sundsvall-produkten och Sundsvallssonen Emil Forsberg, som blev målskytt i EM-genrepet mot Wales på söndagen efter att Zlatan assisterat till målet.

– Jag tycker att Emil är en spelare på väg upp i svensk fotboll, säger Zlatan Ibrahimovic till fotbollskanalen.se och fortsätter:

– Han blir bättre för varje match han spelar. Han har gjort det bra, men jag tror att han kommer att göra mycket mer och han kan göra mycket mer.

Efter Walesmatchen i söndags fick Emil Forsberg många frågor om samarbetet med just Zlatan Ibrahimovic.

– Jag tycker hela laget ser otroligt vasst ut. Men jag känner mig personligen i jättebra form och njuter varje sekund. Sedan är det inte svårt att spela med honom (Zlatan), han är en av världens bästa fotbollsspelare som gör det väldigt enkelt för en, säger Forsberg.

Han fortsätter:

– Vi pratar lite om vad man ska tänka på och att hjälpa varandra, som med alla andra. Men det är väldigt enkelt att spela med honom. Han vill spela fotboll, och det vill jag också. Då är det enkelt.

Läs också: Emil Forsberg om formtoppen – och samarbetet med Zlatan