Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ytterhogdal firade 100 mål på Lövsta

Härjedalingarna har gjort 101 mål på 19 matcher i herrfyran.

fotboll, division 4 herrar

Frösö 2–Ytterhogdal 1–9

Mål, Frösön: Johan Ericson. Ytterhogdal: Jordan Outerbridge 4, Troy Pennycooke-Morgan 2, Magnus Theodorsson, David Larsson, Bogdan Smishko.

Frösön tog ledningen tidigt på straff. Sedan var det Ytterhogdal för hela slanten, och härjedalingarna verkar ha formen i zenit inför stundande kval mot division 3.

– Det ser bra ut. Vi rullade runt på materialet och det enda var att vi fick en skada på Jordan Pearce. Annars känns det väldigt bra, säger Hogdalsledaren Magnus Elmkvist med serieavslutningen mot Fältjägarna och kvalet mot Alnö som kommande uppgifter.

Plusspelare: Magnus Theodorsson och Jordan Outerbridge bra i Ytterhogdal medan Per-Mårten Jonsson och Emil Lindblom stack ut i hemmalaget. Vi noterar även att David Larsson fick sätta dit det där 100:e målet för säsongen.

– Sedan tycker jag att domaren Andreas Ekeljung gjorde det bra. Det är inte ofta domarna får beröm, men han skötte sig bra, säger Elmkvist.