Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Youtubeklipp: Yranartist fick Obama att ställa sig upp

Yranaktuella gospellegendaren Mavis Staples är fortfarande ett stort namn i USA.

Häromåret var hon avslutningsnumret på hyllningskonsert USA till Paul McCartney och fick alla i publiken – inklusive USA:s president Barack Obama – att ställa sig upp.

Det var under den årliga Kennedy Center Honors-konserten hösten 2012 som Yranaktuella Mavis Staples uppträdde med ett medley av Beatleslåtarna Let it be och Hey jude på Kennedy center i Washington D.C. i USA.

I publiken fanns ex-Beatlen Paul McCartney och Oprah Winfrey – två av det årets mottagare av Kennedy Center Honors. Bredvid dem satt USA:s president Barack Obama och hans fru Michelle och tidigare försvarsministern Colin Powell.

Mavis Staples inledde med Let it be tillsammans med James Taylor ensamma på scen. Halvvägs in i låten gick scenridån upp och tillsammans med en stor gospelkör övergick Mavis Staples – tillsammans med Aerosmiths Steven Tyler – till att sjunga Hey Jude. Något som fick hela publiken inklusive Barack Obama att resa sig upp och jubla.