Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"X-men arcade" släpps till PSN och Live Arcade

Marvel Comics avslöjade en hel del nyheter under seriemässan Comic Con i New York i veckan

Förutom att avslöja ett antal nya spelbara karaktärer i "Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds" så bjöd man sina retrofans på en rejäl överraskning.


Marvel Games T.Q. Jefferson avslöjade att man arbetar på en nyversion av arkadspelsklassikerna "X-men", som är planerad att släppas på Playstation Network och Xbox Live Arcade inom kort.


Konverteringen kommer att skötas av Konami, som utvecklade originalet, och spelet kommer att bjuda på samma upplägg där spelare kan hoppa in och ut ur spelet som de vill.


Däremot bjuds det inte på några nya karaktärer. Vi får hålla till godo med samma uppsättning spelbara figurer, det vill säga Cyclops, Colossus, Wolverine, Storm, Nightcrawler och Dazzler.


I originalet gick spelet ut på att sätta stopp för Magnetos utplånande av civilisationen. Under spelet mötte man ärkefiender som Pyro, Blob, Wendigo, The White Queen och Mystigue innan slutstriden med Magneto på hans bas Asteroid M.


Jefferson avslöjade även att spelaren kommer att kunna ställa in sin egen svårighetsgrad, något som lär tilltala alla dem som kämpade med arkadversionen då det begav sig.