Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Williams eldiga bild vann tävling

William Falks eldfängda bild belönades med första pris. Temat för tävlingen var "En lysande fototävling".

Det sprakande bildcrecendot skapades i en 25 sekunder lång exponering under en bro i Krokvåg. Resultatet blev så lysande att bilden vann första pris i en fototävling anordnad av Ragunda kommun.

– Det känns jättekul att vinna, säger William Falk. Det var en genomarbetad idé som jag fick efter att ha sätt effekten i andra bilder. Sen var det en del förberedelser att få tag i grejerna och att rigga upp för bilden, säger William.

William gillar olika typer av fotografering och filmning, han skulle också gärna vilja arbeta med medieproduktion i framtiden. På fritiden blir filmandet och fotograferandet gärna i kombination med skidåkning.

– Jag gillar att göra kreativa grejer, säger William. Helst ska det vara lite komplicerat, jag har försökt mig på lite astrofotografering, som att försöka fånga vintergatan på bild.

Experimenten med långa slutartider är inget nytt utan ett grepp han provat tidigare.

– Det är kul att se vad kameran kan fånga som ögat inte kan se, säger William.