Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

WET

/
  • Actionspel som ”WET” kräver en ytterst slickad kontroll, tyvärr har Bethesda misslyckats med just det.

(Bethesda)

Ålder: 18+

Format: Ps3, Xb360

Genre: Tarantino-action

Annons

Betyg: 2 Bethesdas actionrökare ”WET”, hämtar inte så lite inspiration från Quentin Tarantinos ”Kill Bill”-filmer. Spelet är en orgie i garagedoftande spaghettiwestern-musik, retroinspirerade menyer och kioskdeckarinfluenser.

Namnet är hämtat från uttrycket ”wetjob” - som är gangsterspråk för ett extra blodigt torpeduppdrag. Och hjältinnan i spelet hoppar och skjuter i slow-motion så det står härliga till. Bitvis så ser manövrarna riktigt häftiga ut, men karaktärsdesignen och modellerna lämnar en hel del övrigt att önska. Actionspel i den här genren kräver en ytterst slickad kontroll, men på den punkten känns ”WET” som ett misslyckande.

Bethesda har nämligen lagt allt krut på slow motion-manövrarna och glömt flytet i de mer normala rörelserna. Om du spelat ”Elder Scrolls IV Oblivion” så har du en fingervisning om hur styltigt karaktären rör sig. I och med att ”Batham Arkham Asylum”, som är ett actionspel i samma skola, precis har släppt så finns det ingen anledning att lägga pengar och krut på den här halvmessyren.

Mer läsning

Annons