Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Walk With Me! Do You Know Your Daily Walking Routine?

/
  • Nya spelet ” Walk With Me! Do You Know Your Daily Walking Routine?” följer ditt varje steg.

(Nintendo/Bergsala)
Ålder: 3+
Format: DS
Genre: Stegräknarspel

Annons

Betyg: 2 I kölvattnet av ”Wii Fit”-succén kommer ”Walk With Me! Do You Know Your Daily Walking Routine?” en stegräknare för Nintendo DS. Det handlar inte så mycket om spel utan snarare om ett program som kartlägger din dygnsrytm utifrån hur mycket du promenerar. Spelkassetten levereras med två stycken stegräknare och tanken är att du och dina familjemedlemmar (extra stegräknare finns att köpa till) ska bära med den lilla dosan i fickan eller i handväskan.

Sen är tävlingen/mätningen i gång. Dina ”intjänade” fotsteg kan användas i ett antal minispel, som är mer originella än roliga. För hundvänner kan tilläggas att man även kan låta sin jycke vara med och tävla, genom att montera fast stegräknaren på din bäste väns halsband. Se bara till så inte din fyrbenta vän tar ett spontanbad.

Tyvärr så tycker jag att Nintendo kunde ha gjort mer med idén. Visst är det kul att kunna se sina resultat dokumenteras med charmig inramning, men i slutändan så kostar en vanlig stegräknare några hundringar mindre än Nintendos variant och den fungerar garanterat lika bra. Är det värt prisskillnaden? Tveksamt.

Mer läsning

Annons