Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vittra ville sprida värme med vårshow

Badhusparkens scen intogs under fredagskvällen av friskolan Vittras musik- och dansesteter.

– Vi vill sprida värme, sommarkänslor och ge alla en riktigt trevlig kväll, säger Mikael Nordin, som läser andra året på musikestetiska programmet.

Annons

I fredags var det dags för den årliga vårshowen som arrangerades av dans- och musikesteter från Vittras gymnasium i Östersund. Det var enbart årskurs ett och två som låg bakom underhållningen, eftersom treorna har en egen slutproduktion som sätter punkt för deras gymnasiestudier.

– Vi ser fram emot att visa alla i publiken allt som vi gjort och lärt oss under höst- och vårterminen. Vi kommer att bjuda på allt från 90-tals pop till black metal i country-tappning, säger Mikael Nordin som är konferencier för vårshowen.

Med musik från The Beatles inledde musikesteterna den varma sommarkvällen och efter två musiknummer kom dansesteterna ut på scenen i Badhusparken.

Många människor hade samlats i parken för att ta del och showen och efter att ha spelat svårflörtad ett tag släppte flera så småningom loss och diggade till musiken.

– Vissa kanske inte känner igen mig i de här kläderna, jag ser normalt inte ut så här, säger Mikael innan han går ut på scenen för att möta publiken.