Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vittra ville sprida värme med vårshow

Badhusparkens scen intogs under fredagskvällen av friskolan Vittras musik- och dansesteter.

– Vi vill sprida värme, sommarkänslor och ge alla en riktigt trevlig kväll, säger Mikael Nordin, som läser andra året på musikestetiska programmet.

I fredags var det dags för den årliga vårshowen som arrangerades av dans- och musikesteter från Vittras gymnasium i Östersund. Det var enbart årskurs ett och två som låg bakom underhållningen, eftersom treorna har en egen slutproduktion som sätter punkt för deras gymnasiestudier.

– Vi ser fram emot att visa alla i publiken allt som vi gjort och lärt oss under höst- och vårterminen. Vi kommer att bjuda på allt från 90-tals pop till black metal i country-tappning, säger Mikael Nordin som är konferencier för vårshowen.

Med musik från The Beatles inledde musikesteterna den varma sommarkvällen och efter två musiknummer kom dansesteterna ut på scenen i Badhusparken.

Många människor hade samlats i parken för att ta del och showen och efter att ha spelat svårflörtad ett tag släppte flera så småningom loss och diggade till musiken.

– Vissa kanske inte känner igen mig i de här kläderna, jag ser normalt inte ut så här, säger Mikael innan han går ut på scenen för att möta publiken.