Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vittnen söks till misshandel i city

Tre personer sitter anhållna hos polisen misstänkta för den grova misshandel som skedde i centrala Östersund under natten mot söndagen. Då blev en man i 30-årsåldern svårt misshandlad, bland annat fick ha ta emot sparkar mot kroppen när han låg på marken.

Misshandeln skedde i centrala Östersund på Storgatan mellan Z-Gränd och ett snabbmatställe. Tidpunkten var strax före tre på morgonen mot söndagen.

Åklagare Jonas Fjellström vill i dagsläget inte gå in några detaljer på hur den grova misshandeln gått till.

– Men det verkar som den skett helt oprovocerat, säger han.

Vittnen hörde av sig till polisen efter misshandeln och polisen kunde snabbt gripa en av de misstänkta männen. De två andra hämtades in för förhör under söndagsmorgonen.

– Vi hoppas att flera vittnen ska höra av sig till polisen och jag vill inte genom att ge mera detaljer om händelsen färga deras berättelse, säger Jonas Fjellström som ännu inte tagit ställning till om männen ska begäras häktade.

Den misshandlade mannen vårdas på sjukhuset. Polisen har kunnat hålla ett kort inledande förhör med honom.