Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Visa respekt

Annons

Kyrkorådet i Sveg, med Jonny Springe i spetsen, ofredade söndagsfriden med en timmes klockringning. Hur de nu får ihop det? I valresultatet har vi svaret på idiotin.

Väljarnas förtroende för SD var fortfarande lika stort, störst av de mindre partierna och möjliggjorde valsegern för oppositionen, med sin del. Springes klockringning blev en gravringning över hans partis valförlust.

För oppositionen ledde valet till den andra valsegern över de röda. Tyvärr kan vi konstatera att KD försvann, men hängde på pottkanten senast också. Att väljarna hade dömt FP riktigt, inte uträttat något och partiet tappade ett mandat. Vid sonderingar med de övriga före valet har SD varit beredda att delta i arbetet med att skapa och stötta en ny majoritet. Ju fler som samarbetar, desto starkare blir vi.

Låt Springes gravringning bli ett avslut på ett politiskt inskränkt och vrångt ledarskap och början på ett nytt arbetssätt i kommunfullmäktige. Där alla goda förslag uppskattas oavsett från vilket håll de kommer. Visa respekt för härjedalingarna!

Lars Hermansson (SD), Kall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel