Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vimmel

/
  • Linda Sundstedt och Lisa Jutman från Östersund ville se Patrik’s Combo på Marité, men hamnade på Kajplats 1.– Vi gick till Marité först, men såg att nästa föreställning med Patrik var klockan åtta. Då fick vi söka oss någon annanstans så länge, säger Lisa.– Det är väldigt mycket folk och väldigt roligt här, men Patrik’s Combo kommer att bli kvällens höjdpunkt, tror Linda.
  • Annelie Jeppsson och Esbjörn Loo från Oviken gick till Food-tältet.– Vi trodde att det skulle vara svårt att hitta ett bord, men här fanns det minsann plats, konstaterar Annelie förnöjt.–  Slå er ner ni också. Då får ni se hur trevligt det är här, uppmanar Esbjörn och undrar samtidigt:– Men var tog Oviken-tältet i vägen egentligen? Det har ju alltid varit en riktig höjdare!
  • Solveig Dahlén från Frösön slog sig ner vid ett bord vid vattnet på Invito.– Det här är första dagen på stråket för mig. Jag ville ute och kolla vad som händer här nere, säger hon.– Det var ett enkelt val att sätta sig här. Jag älskar Storsjön så det här måste vara bästa platsen.
  • Yngve Eliasson, Eva-Britt Wallén-Eliasson, Bibbi Widengren och Karl-Bertil Wallén från Östersund hamnade på Stadsgården i går kväll.– Det fanns inte plats någon annanstans, slår Eva-Britt fast.– Men det här ändå inte så illa, solen skiner och humöret är på topp, fortsätter Karl-Bertil.De fyra hade inte planerat att träffas på stråket, men sprang in i varandra på vägen dit.– En riktig Yranklassiker med andra ord. Man springer alltid på folk man känner här, säger Yngve.

Stråketveckan har nått halvvägs. Länstidningen ville veta hur några av dess besökare gjort sina val av restauranger, så vi begav oss ner för att kolla läget.

Text: Andreas Persson Foto: Håkan Luthman

Annons

Mer läsning

Annons