Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill du ha jämlikhet?

Nu gäller det verkligen att rösta rätt.

Vad vill vi? Ska klyftorna öka mellan fattiga och rika ytterligare, eller vill vi ha en mera rättvis fördelning?

Ska pensionärer, sjukskrivna, arbetslösa och andra i samhället sämre ställda beskattas hårdare, straffas för att dom inte är arbetsföra?

Frågan ställs till dig, vad vill du?

Ska vi tillåta att korruptionen får fortsätta?

Jag vill ha ett rättvist samhälle där alla är lika oavsett inkomst och börd.

Problemet som jag ser det är att alla är vi oss själva närmast och detta medför alltid att någon kommer att utnyttja de möjligheter som medges för att på ett eller annat vis sko sig själv. Jag är inte stolt över Mona Sahlins gamla affärer och granskningar, men vi måste bortse från det, hon är inte ensam, hon är bara en fronfigur för partiet. Det är partiet vi röstar på inte henne, om vi vill ha till en förändring. Moderaterna som vi sett är ju inte heller guds bästa barn vad gäller ärlighet och att betala för det dom får.

Så min fråga till dig är då följande.

Ska dom rika ges möjligheten att bli rikare på andras bekostnad eller ska vi satsa på ett mera jämlikt samhälle och leverne för alla?

Roger Westerlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel