Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilken linje ska vi ha?

I stort sett alla är överens om att jobben är den viktigaste valfrågan. För att klara jobben måste vi också ha en bra ekonomisk politik.

Annons

The Economist, en av världens mest etablerade tidningar, rankar Sverige som det bäst skötta landet under finanskrisen. Flera moderater åker utomlands för att föreläsa om hur man ska klara ekonomiska kriser och behålla stabilitet och ordning i offentliga finanser.

Nu vill vi satsa på framtiden och se till att det kommer många nya jobb i Sverige. Mot detta står Socialdemokraterna som tillsammans med två extrempartier vill höja skatten för alla med låga löner och försvåra för företagen.

Dessutom vill den rödgröna röran införa en särskild ungdomsskatt som gör det ännu svårare för oss unga att skaffa jobb. I valet 19 september kommer två tydliga alternativ stå mot varandra. Arbetslinjen mot bidragslinjen.

Paul Benjamin (Muf)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel