Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktigt att få vara anonym

Annons

Förhoppningsvis fälls Expressen för sitt avslöjande om vilka personer som skrev dessa negativa och vidriga kommentarer om invandrare på Avpixlat.

Det otroligt viktigt att vi under anonymitet kan skriva vad tycker och känner i olika frågor utan att det riskerar att våra familjer eller vi själva hamnar i händerna på olika extrema höger/ vänstergrupper. Sådana drar sig inte för att hota eller skada personer eller ägodelar i sitt hat mot "felaktiga" åsikter.

Jag är nyfiken på olika skribenter, men skulle aldrig för mitt liv vilja att de avslöjades bakom sina signaturer

Det är otroligt viktigt för mig att de som personer kan fortsätta att skriva och uttrycka sina åsikter. Därför ska Expressen fällas! Det är rättsväsendets uppgift att fälla dessa personer och uppgifterna om vilka de var ska lämnas till rättsväsendet och inte publiceras. Sen kan det väl vara ett brott i sig att hacka sig in på olika saiter för att jaga enskilda skribenter.

Jag litar och kräver att LT skyddar alla personer som utrycker sina åsikter vare sig jag tycker om dom eller inte.

LellePelle

LT svarar: Du kan vara helt lugn LellePelle. LT skulle aldrig röja identiteten på den som föredrar att vara anonym.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel