Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktig duo missar kvällens match

Varken Rasmus Lindkvist eller Robert Hammarstedt är i stridbart skick till kvällens ÖFK-match i Ängelholm.

– Jag har tränat lite på egen hand, men det är inte riktigt bra än, säger fotskadade Rasmus Lindkvist.

ÖFK-duon Lindkvist och Hammarstedt har visat god form under hösten. Bägge två fick dock stanna hemma när resten av laget satte sig på planet ned till Ängelholm.

Lagets kapten Robert Hammarstedt skadade knäskålen hemma mot Sundsvall och siktar på comeback nästa måndag, hemma mot Örebro.

Ungefär samma prognos gäller för Rasmus Lindkvist, framspelaren som blev forward och gjorde mål mot både Gais och Sundsvall.

– Jag har inte tränat något med laget, utan kört rehab på egen hand. Just nu är det foten och hälen som strular. Knät är bra, så det är skönt, säger Rasmus Lindkvist, som haft olika skadeproblem samtidigt under hösten.

– Nu får jag vila de här dagarna och se om det blir bättring. Matchen mot Ängelholm får jag kolla på nätet, men jag tror att det går bra. Vi är bra bakåt nu, säger Rasmus Lindkvist.

Ängelholm kryssade mot topplaget Örebro i förra omgången, trots en man mindre på plan under nästan hela matchen.

– De har många duktiga spelare, och vill precis som oss vara det spelförande laget.

Från startelvan i onsdags väljer Graham Potter att lämna Isaac Shaze hemma, då matchtruppen måste innehålla hälften svenska spelare. Taylor Morgan återkommer däremot efter avstängning. Marcus Törnstrand, som haltade av i paus mot Degerfors, finns också med i truppen.