Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vidriga djurplågare borde straffas

Häromdagen fick allmänheten ta del av ett fruktansvärt vidrigt och sadistiskt brott mot några kaniner som plågades och brändes upp levande under tiden som det hela filmades av gärningsmännen.

Jag fick ont i själ och hjärta när jag såg sekvenserna ur filmmaterialet där man såg de försvarslösa kaninerna plågas till döds men framför allt fylldes jag av ett djupt förakt för dessa hånflinande empatistörda människor.

Hoppas att de får ett hårt och kännbart straff! Inte nog med att djur dagligen plågas på farmer, skållas levande på slakterier, proppas in i trånga burar med enda syfte att kläcka ägg tills de anses förbrukade och så vidare. Nu köps så kallade sällskapsdjur i djuraffärer för att användas till kampsportshundar och för att torteras av ondskefulla människor.

Personligen hyser jag så stor respekt för djur att jag låter bli att äta deras kroppar eller bära deras pälsar och skinn. Men jag skäms ändå över att tillhöra ett sådant destruktivt släkte som människan med tanke på hur våra medvarelser djuren och även vissa av våra medmänniskor behandlas.

Mirdza

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel