Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Videohantering i nya Nikon ViewNX2

Bildhanteringsprogrammet Nikon ViewNX kommer nu som version 2.

Bildhanteringsprogrammet Nikon ViewNX kommer nu som version 2. Förutom inläsning och redigering av bilder går det nu även att redigera filmer från din nikonkamera i programmet.

Nikon ViewNX 2 är ett program för att importera och redigera bilder och filmer. Bildredigeringen är av det enklare slaget och möjliggör bland annat beskärning, upprätning, automatisk borttagning av röda ögon och justering av ljusstyrka. Filmredigeringen är ny och erbjuder funktioner som beskärning och sammanfogning. Det går också att lägga till övergångar och infoga stillbilder och musik.

Programmet innehåller även en råkonverterare för att framkalla sina råbilder. NX2 är dessutom integrerat med Nikons onlinetjänst My Picturetown där man kan lagra såväl som dela med sig av sina bilder till andra.

Nikon View NX följer med vid köp av en digitalkamera som det står Nikon på, men kan också laddas ner gratis från Nikons webbsida.


/Elin Parmhed

Kamera & Bild