Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi vill ha skolan kvar

Politikerna tänker lägga ner högstadiet på en fungerande skola som faktiskt är en av de större i Östersunds kommun, på grund av att man ska spara pengar. Lokaler och allt finns ju kvar ändå. 

Det intressanta är att det bor så mycket folk i Torvalla så det är ju inga som helst problem att ha två skolor med årskurs ett till nio. 

Politikerna är fullständigt desperata och har helt tappat kontrollen och slänger ut det ena hastverket efter det andra som egentligen inte blir någon besparing. 

Majoriteten som styr borde avgå. Ni är inte kompetenta nog att styra en kommun. Skötte jag mitt arbete som ni sköter Östersunds kommun hade jag fått sparken för länge sedan. 

En uppmaning till alla föräldrar som har barn på Ängsmon. Det är val nästa år så kom ihåg hur inkompetent och illa skolan skötts i Östersund under denna valperiod. 

Vi måste ge dessa politiker sparken eftersom de inte förstår själva att det är dags att avgå. 

Vi vill ha kvar Ängsmogården som en komplett skola från årskurs 1–9, men eftersom den politiska majoriteten i Östersund inte bryr sig om oss väljare (deras arbetsgivare) så har de heller ingen rätt att sitta kvar. 

Vi ska ha ett informationsmöte på Ängsmogården den 3 oktober. Jag uppmanar alla föräldrar att komma dit och säga sin mening. Låt politikerna få känna vår vrede över deras totalt värdelösa beslut.

Mats Johansson 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel