Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi måste klara oss

Vem har sagt att de som är emot invandring/ invandrare har problem med etniciteten, nationaliteten? Själv är jag aktiv inom SD men jag oroar mig för folkökningen.

Har inga problem med människor från andra kulturer, har flera vänner från många andra skilda delar av världen. Tycker många ggr att utlandsfödda är trevligare än svenskar, för det måste väl de flesta skriva under på: Vi Svenskar är väl inte alltid så upplyftande.

Men folkmängden i världen är något som jag tycker är det största hotet mot allt levande. Men om man är på en sjunkande skuta brukar ju de flesta försöka rädda sig själva. Jag vill att Sverige inte ska bli större än att vi i en krissituation i världen kan klara av att överleva på egen hand, tänker då mest på matförsörjning. Varje land måste ta ansvar för sin befolkningsökning och de problem det medför. Men det kanske redan är försent, vad vet jag.

Monessa Erenbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel