Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi listar! Denna vecka Rikard Orvegård

Rikard Orvegård är 22 år och bor på Frösön. Han gillar punk, 90-talspop och spelar trummor i folkpunkbandet Thunder bay bombers.

Tv-serie

Trots att jag är kass på att följa tv-serier har jag redan innan jag sett klart den, utsett "Breaking" bad till världens bästa serie. När en vän fick höra om detta såg han nästan upprörd ut och började då berättade då om "The Wires" storhet. När jag var inne i stans största elektronikaffär, spanade jag igenom dvd-titlarna och köpte direkt en stilig box med "The Wire", så nu ska vi se om det kan vara något!

Musik

I stort sett hela min sommarledighet har spenderats i närhet till vatten. Stora delar av Storsjön, Näkten och diverse fjällvatten har bjudit på fint fiske till skenet av mysiga lägereldar. Självklart finns det musik som passar perfekt till dessa tillfällen, och de här gångerna har det varit Grandaddy som fungerat bäst.

Musik

Säger man att man lyssnar på Björns Vänner så undrar säker många vilken Björn man snackar om. Ska jag vara ärlig så har jag ingen aning, men hans vänner är riktigt bra. Oavsett om man åker på en bilresa, jobbar natt eller bara sitter hemma fungerar deras låt "Åkrar och himmel" nästan alltid.