Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi har inte längre råd med S i Bräcke"

Valet 2014 bestämmer vi oss för att avvecklas eller utvecklas i Bräcke kommun

Företag skapar arbetstillfällen, arbetstillfällen ger människor en möjlighet att bo kvar, flytta in, skolor behöver inte avvecklas, samhällsservicen blir kvar, mer pengar till vår gemensamma välfärd.

Bräcke kommun har industrier, tillverkning, metall och trä, Bräcke kommun har mathantverkare som prisas årligen, mikrobryggerier, bönder, Bräcke kommun har innovativa företagare som vågar ta ut svängarna, vågar satsa på framtiden Stavre mobil Service AB, far och son Sjölander, Ansjö skog och markkonsult, åkeriföretag, Sveriges största privatägda tygbutik, listan kan göras lång, väldigt lång, alla lika viktiga.

Nu är det dags att även Bräcke kommuns ledning blir företagsvänlig för att vi ska nå målet utveckling. Vi har inte råd längre att föra Socialdemokratisk politik i vår landsbygdskommun. Som företagare, trebarnsmor och med en enorm framtidstro i Bräcke kommun kliar det i skinnet. Ett osthyvleri gör så Bräcke kommun är på väg att förblöda.

Det är dags för krafttag. Det är dags att införa LOV Det är dags att bli Sveriges företagsvänligaste kommun Det är dags att kommunen börjar samarbeta med företagen Det är dags att sluta smörja sina egna intressen

Men för att nå dessa mål Krävs en ledning som förstår sig på företagsamhet. Som förstår att varje individ har rätt att bestämma över sitt egna liv. Ditt liv Ditt val Tillsammans kan vi göra skillnad. Kryssa Theresa Flatmo så gör vi skillnad.

Theresa Flatmo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel