Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi har gjort en fantastisk prestation"

Brunflo gjorde ingen toppmatch – men vann ändå med 2–1 mot Friska Viljor. När serien tar uppehåll ligger laget på femte plats.

– Vi har gjort en fantastisk prestation, säger tränaren Adam Mattiasson.

Första halvlek bjöd inte på någon större fotboll. Både hemmalaget och gästerna Friska Viljor underpresterade. Friska Viljor kunde ändå göra 1–0 efter tveksamt agerande av Brunflolaget.

I halvtid pratade Brunflo om att visa mer energi, men någon större uppryckning blev det inte efter paus. Trots det blev det seger efter två mål på en minut av Pontus Edholm.

– Han räddade oss, säger Adam Mattiasson.

Segern gör att Brunflo bara har fyra poäng upp till IFK Östersund på kvalplats när division 3 Mellersta Norrland tar sommaruppehåll.

– Det är fantastiskt med tanke på alla skador vi har. De som är med har gjort det otroligt bra, säger Adam Mattiasson.

För att fortsätta kunna hänga på topplagen även efter uppehållet siktar Brunflo på att få in tre-fyra nya spelare i truppen, samtidigt som de skadade ska få tid på sig att läka.