Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vesslor på tur

/

Det har åter varit vesselträff i Ljungdalen.

Annons

Vädret hade gärna fått vara lite bättre men det fick duga, vi får ju sitta inne i värmen så det spelar egentligen inte så stor roll. Nu blev det inte så många vesslor som vi hoppats på eftersom det kolliderade med andra evenemang men sex stycken blev det iallafall, två kom ända från Sundsvallstrakten och en från Ås och vi från byn hade tre. Sammanlagt var vi nitton personer som hade kul denna dag.

När vi kom på rad så var det många som vände sig om en extra gång och tittade och en del tog även fram kameran. Det blev sammanlagt fem mil under dagen med stopp på olika platser för lite snack och kolla på varandras åkdon samt fotografering.

Lunch intogs i Kesubons servering i Kesudalen och efter ytterligare fem timmar med både åkning och fika med mera så var det dags för middag och avslutning på Tuvan kök och bar i Ljungdalen. Eldsjälarna Arne och Ewa Linding samt Göran Persson tackar alla som var med och hoppas kunna pricka in en lämpligare helg nästa år så att flera deltagare kan komma och ha kul med oss.

Mer läsning

Annons