Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vera Magnusson

Vera Magnusson, född Flodin, har avlidit i en ålder av 92 år.

Närmast sörjande är barnbarnen Anette samt Ann-Christin och hennes make Mark, barnbarnsbarnen Leo, Cody och Maggie, brorsdottern Christin och maken Anders samt deras barn med familjer.

Vera föddes den 26 maj 1918 på släktgården i Värsta, Matfors, 1933 överläts släktgården till kusinen Erik Flodin och flyttlasset gick till Strandåker i Jämtland, modern Emmas hemby. Vera levde i Strandåker med sin dotter Siv fram till 1950 då de flyttade till Jönköping.

Flytt hem till Matfors blev det 2006 och efter några år flyttade hon till servicehuset i Matfors, där hon levde fram till sin död.

Hon älskade resor, ofta med dottern och hennes familj, även med väninnor, brodern och hans familj.

Musik och dans var uppskattade nöjen, liksom sommarhuset i Ebbarp som gjordes till en blommande oas.

Vera fanns alltid redo att hjälpa till, med kärlek och omsorg för oss alla in i det sista. Hon bekymrade sig om hur alla hade det, hennes hem stod öppet för alla, där kände man sig varmt välkommen oavsett var, när och hur man dök upp.

När vi var i ungdomsåren – nu pratar jag för fyra generationer – var Vera en trygg vän när vi behövde en sådan med henne kunde vi prata om allt och få vänlig vägledning.

Hon blev som en bästa kompis, bästa mormor, bästa faster, bästa mamma, ja bäst i allt.

Vera kommer alltid att vara med oss i vårt minne.

Christin för hela släkten