Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vemdalsforum i gång på allvar

Dansbandshelgen på Vemdalsskalet är en klassiker och sedan 1982 har Vemdalsforum arrangerats. Trots att publiken svek under de två första kvällarna i år var stämningen på topp.

Dansbandsforum i Vemdalen är av tradition en fest för alla dansanta människor i tre dagar. Hit kommer dansband som vill visa upp sig för dansarrangörer och publik.

Genom åren har över 800 orkestrar visat vad de går för och publiken har allt sedan starten vuxit när det gäller antal inlösta. Men i år verkar publiken svika. Torsdagskvällen lockade knappt 500 personer och antalet besökare under fredagskvällen uppskattades till runt 900 personer. Siffror som kan jämföras med år 2010 då 1 200 personer löste in sig på torsdagskvällen och 1 900 under fredagskvällen.

Att det var färre besökare den här gången verkade ingen bry sig om.

De som gillar att dansa tyckte det var toppen och när dansbanden Umbrella, Zlips och King Edwards drog i gång blev det snabbt fullt på golvet.

Vemdalsforum fortsätter under lördagen då banden, Highlights, Mats Rogers och Canyons spelar.

Lördagens after ski på Skalet fixar Månsson Allstars.