Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem styr skutan?

Annons

Bergspartiet menar att ”några måste stanna kvar i kommunen också när det stormar på Storsjön”. Den nuvarande mandatperioden har präglats av en splittrad majoritet och ett väldigt otydligt och osynligt ledarskap. Dessa förhållanden gör att vi inte kan undvika att ställa frågan: Var är kaptenen, eller kommunalrådet, som ska styra när det stormar på Storsjön? Vilka är det som styr Bergs kommun egentligen?

Bergspartiet går till val på att bekämpa kommunkoncernens enorma låneskuld på omkring 500 miljoner kronor. Detta är lovvärt på alla sätt och vis vilket vi socialdemokrater självfallet ställer oss bakom. En stabil ekonomi i balans är grunden för en positiv utveckling i kommunen. Men för att lyckas med denna målsättning behöver kommunen ett tydligt ledarskap och en tydlig majoritet som kan ta långsiktigt ansvar. Ett ledarskap med förmåga att fatta beslut helt enkelt.

Bergspartiet argumenterar för en samlingsregering där alla partier ska samarbeta tillsammans. Vi socialdemokrater kommer inte att sätta oss i en sådan ”samlingsregering”. Vi går till val med en egen och tydlig politik för fler jobb, välfärd och ett starkt ledarskap. Vår kommunalrådskandidat är Karin Paulsson, en trygg, respekterad och kunnig politiker med lång erfarenhet. Precis en sådan kapten som skutan behöver när Storsjön stormar. Bergs kommun behöver ett maktskifte och stabilitet. Rösta på Socialdemokraterna den 19 september.

Dan Martinsson, Therese K Zetterman, Mikael Abramsson, Ulla-Britt Lindblad, Kent Rosenqvist, Jan Jonsson, Richard Lundgren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel