Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem ser till väljarna?

Annons

Ja då har vi börjat få se en upptakt till valet. Som vanligt förundras jag av några saker.

# Att politiker talar om för oss väljare vad som blir den stora valfrågan?? Är det inte folket som bör avgöra det?.

# Vem talar om den vanliga arbetaren i dag? Vem talar om hur den sjuka har det, den arbetslöse eller den med sjukersättning eller sjukpension.

Några grupper som definitivt släpat efter de senaste tio åren. Vem ställer sig upp och kräver att vår region här får tillbaka något av allt som tas härifrån. Gång på gång blir Norrland och glesbygden rena Klondyke. Men vad får vi igen?

Jo, att vi kallas tärande. Vilka politiker här uppifrån ställer sej upp och kräver att vi får tillbaka, kräver att en råvara beskattas där den tas ut?

Allt vi har säljs ut till privata och till utlandet. Det känns lite underligt att veta att vindpusten vi känner egentligen är i utländsk ägo. Och inte en jäkel har ens frågat oss. Politiker som vi kallar folkvalda driver en politik som utarmar folket och stora delar av landet för att gynna storfinans, banker och EU.

Vi väljare röstade till exempel nej till euro, men har vare sig Allians som opposition respekterat det?.

Det här valet hoppas jag att väljaren äntligen förstår att det är väljarna som är arbetsgivare och politikerna våra arbetstagare, inte tvärt om.

Jag hoppas att vi väljare säger stopp till dessa vansinniga politikerpensioner och avgångsvederlag och att fifflande politiker, tjänstemän i stat, landsting och kommun ställs till svars för sina handlingar, liksom vi gör om vi gjort nåt fel.

Det är dags att rädda Sverige..

Micke G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel