Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem betalar min fest?

Annons

Migrationsverket vill ha ett öppet Sverige. Alla syrier som kommer hit får permanent uppehållstillstånd. Verket må vara väldigt rikt för vad kostar det egentligen när många tusen kommer. Hur är det tänkt med bostäder till exempel? Det är ingen konst att vara generös när andra får stå för notan via skattsedeln.

Jag har i flera år närt en dröm. Att få bjuda alla hemlösa, missbrukare och arbetslösa och andra som kommit på kant genom olika skulder. Duka fram ett långbord där det bara skulle vara att hugga in.

God mat och härlig gemenskap.

Men så var det detta med pengar. Jag har inte råd. Jag har inga kistor att ösa ur. Men jag kanske ska bjuda och låta andra betala. Så funkar visst Migrationsverket.

Visst känner jag för människor som flyr krig och förtryck. Men jag mår dåligt när jag ser hur kvinnor och döttrar fortsätter att bli förtryckta här i Sverige. Vissa får inte ens gå ut om de inte är fullt draperade. Ibland ser man bara ögonen medan männen och pojkarna får vara som vilka svenskar som helst.

Män och kvinnors lika rätt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel