Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västernorrlands stamningsförening

Västernorrlands stamningsförening har haft årsmöte och Norrlandsträff på Hotell Södra berget i Sundsvall.

28 medlemmar från Sundsvall, Jämtland, Ångermanland, Dalarna, Gästrikland och Hälsingland deltog. Det var som alltid trevlig samvaro, alla har hjälpts åt och hittat på olika aktiviteter, man har umgåtts och pratat mycket med varandra. Medlemmarna Kodjo Akakpo och Henry Anundson berättade om sin intressanta resa till Afrika, där de har ett projekt för att färdigställa tre skolor i Ghana. Dagen avslutades med Wallmans salonger.

Medlemmarna har under året träffats vid ett flertal tillfällen, vid möten, föreläsningar och utflykter. Sommarutflykt till Norra berget med grillning och sagoslinga, bowling på Internaitonella stamningsdagen. Två personer deltog i Stamningsförbundets årsmöte i Skövde, fyra i barnläger på Gotland. Vid ungdomslägret på Utviksgården vid Höga kusten, deltog 40 ungdomar. Medlemskongress i Hallsberg. Julavslutning med restaurangbesök. Barn- och ungdomsläger planeras.