Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Varning för Per Edström och det förvirrade Centerpartiet”

Annons

När Per Edström (C) i en insändare anklagar oss Socialdemokrater för att inte ta ansvar för bostadsbyggandet i Östersund är han ute på svag is. Men det visar kanske på hur förvirrade och osäkra de lokala Centerpartisterna blivit när Maud Olofsson drivit partiet långt ut till höger i svensk politik.

Sanningen är ju den att vi har påbörjat en nybyggnadsplan i Östersundsbostäder som innebär 400 nya lägenheter under en femårsperiod. Dessutom byggs det villor som aldrig förr enligt de planer som kommunen tar fram.

Vi inviger den 25 augusti vårt tredje nyproduktionsområde inom loppet av ett år. Det finns politisk enighet i styrelsen om detta.

Dessutom byggs det nu nya privata hyresrätter på Stadsdel Norr helt i enlighet med vårt avtal med Fältjägaren. Ett avtal som vi var politiskt eniga om i fullmäktige.

Det finns ett tryck på fler bostäder i Östersund och det är bra. Det behövs en efterfrågan på marknaden och det visar också att Östersund är en populär kommun. Genom ett fortsatt s-styre i kommunen kommer attraktionskraften att ytterligare förstärkas. Genom en röd-grön regering i Sverige kommer statliga stimulansåtgärder för bostadsbyggandet.

Fortsatt s-styre i Östersund garanterar en fortsatt positiv utveckling. En röd-grön regering i Sverige vore bra för Östersund.

Östersundarna måste förhindra att Per Edström och hans konservativa borgerliga vänner får styra Östersund efter valet.

Jens Nilsson

Ordf. Östersundsbostäder

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel