Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varnar för oseriös telefonförsäljning

En man i Härjedalen höjer ett varningens finger för ett företag som han anser uppträder oseriöst.
– Det heter Stoppa telefonförsäljning Ltd och lovar att man inte ska bli uppringd av några säljare om man betalar en avgift till dem, säger mannen.

Med tisdagens post damp det ner en räkning på 399 kronor hos en man i Härjedalen. Avsändare var Stoppa telefonförsäljning Ltd.

– Jag har inte köpt någonting, de ringde upp och berättade om att man skulle slippa telefonförsäljare resten av livet om man köpte deras tjänst. Nu hör jag lite dåligt och ville bara bli fri samtalet men jag har inte köpt något, ändå kom det en faktura, berättar mannen som polisanmält och bestridit fakturan.

– Jag tycker att det är på sin plats att varna andra, säger han.

Konsumentverket bekräftar att Stoppa telefonförsäljning är ett välkänt företag när det gäller anmälningar. Vid en kontroll så visar det sig att företaget ligger femma på deras topplista över gjorda anmälningar.

Företaget Stoppa telefonförsäljning Ltd, som är registrerat på Malta, kunde inte nås för en kommentar på det nummer vilket uppges på fakturan.