Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Värna småföretagen

Annons

År 2020 ska fler än fem miljoner människor vara i arbete i Sverige - om Alliansen får ett förnyat förtroende. Det innebär en sysselsättningsökning med 350 000 människor inom sex år. Centerpartiet vill hålla fast vid de reformer som visat sig fungera för att skapa ännu fler jobb, fortsätta minska utanförskapet, och ytterligare öka jämställdheten. Vinner Socialdemokraterna valet riskerar istället 80 000 jobb gå förlorade. Med Vänsterpartiets politik är det 140 000 jobb som står på spel.

# I dag skapas 4 av 5 nya jobb i småföretagen. Det är viktigt, inte minst för att hela Sverige ska leva. Därför vill vi behålla sänkt restaurangmoms och sänkta arbetsgivaravgifter för unga. Det skapar fler jobb och ett levande Sverige där man kan leva och jobba både i stad och på landsbygden.

# LOV, lagen om valfrihet, ökar inte bara kvinnors företagande, utan ger även vård av hög kvalitet - och fler arbetsgivare att välja mellan.

# RUT, tjänster i hemmet, skapar vita jobb och ökar kvinnors företagande - inte minst bland utrikesfödda kvinnor.

# Tack vare vår politik ökar företagandet i Sverige - inte minst kvinnors företagande. Om kvinnor skulle driva företag i samma utsträckning som män skulle Sverige få 278 000 fler jobb.

Centerkvinnorna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel