Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varm gubbröra

Annons

4 personer

4 hårdkokta ägg
2 kokta potatis
125 g ansjovisfilé
1 gul lök
1 msk smör
0,5 dl hackad färsk gräslök
0,5 dl hackad färsk dill
0,5 dl crème fraiche
svartpeppar

Skala och skär ägg och potatis i små bitar. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka 1-2 minuter. Smaka av med svartpeppar. Tips: Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd. Receptet kommer från Arla.