Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varm gubbröra

4 personer

4 hårdkokta ägg
2 kokta potatis
125 g ansjovisfilé
1 gul lök
1 msk smör
0,5 dl hackad färsk gräslök
0,5 dl hackad färsk dill
0,5 dl crème fraiche
svartpeppar

Skala och skär ägg och potatis i små bitar. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka 1-2 minuter. Smaka av med svartpeppar. Tips: Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd. Receptet kommer från Arla.