Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varm fjälltour i Härjedalsfjällen

I helgen spelades golftävlingen Fjälltouren, som är ett samarbete mellan tre golfbanor.

Det är Hede-Vemdalens GK, Funäsdalsfjällens GK och även Idrefjällens GK som står som värd för touren. I år lockade tävlingen 110 startande, fördelat på 41 klubbar.

Den heta sommarvärmen satte sin prägel på årets tävling, men under andrarundan som gick i Hede tvingades man även till ett kort avbrott till följd av åska.

Segrare i årets tävling i klass 1 blev Umeåspelaren Andreas Brändström, till vardags tävlande på Nordea Tour. Tvåa var Åre GK:s Patrik Mattsson som var tre slag från segraren.

I de övriga klasserna hette segrarna Daniel Kristoffersson, Gnarpsbadens GK, klass 2, och Gull-Britt Öhrman, Hede-Vemdalens GK, klass 3.

Arrangörerna låter även hälsa att många förstagångsdeltagare var mycket nöjda och imponerade av banornas kvalitet och planerar att återvända till nästa års tävling.