Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varm fjälltour i Härjedalsfjällen

I helgen spelades golftävlingen Fjälltouren, som är ett samarbete mellan tre golfbanor.

Annons

Det är Hede-Vemdalens GK, Funäsdalsfjällens GK och även Idrefjällens GK som står som värd för touren. I år lockade tävlingen 110 startande, fördelat på 41 klubbar.

Den heta sommarvärmen satte sin prägel på årets tävling, men under andrarundan som gick i Hede tvingades man även till ett kort avbrott till följd av åska.

Segrare i årets tävling i klass 1 blev Umeåspelaren Andreas Brändström, till vardags tävlande på Nordea Tour. Tvåa var Åre GK:s Patrik Mattsson som var tre slag från segraren.

I de övriga klasserna hette segrarna Daniel Kristoffersson, Gnarpsbadens GK, klass 2, och Gull-Britt Öhrman, Hede-Vemdalens GK, klass 3.

Arrangörerna låter även hälsa att många förstagångsdeltagare var mycket nöjda och imponerade av banornas kvalitet och planerar att återvända till nästa års tävling.