Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Världsbilder på en adress

Lens Culture är webbmagasinet för fotografi från jordens alla hörn.

Lens Culture är webbmagasinet för fotografi från jordens alla hörn. I senaste numret visas bland annat en förhandstitt på Vee Speers nya serie "Immortal" och ett bildspel med godbitar från den kommande fotofestivalen Paris Photo 2010.

Förutom bilder från Ryssland till England jobbar Lens Culture med att täcka in bokrecensioner, webbtv-inslag och reportage från fotojournalisters arbete med att täcka upp viktiga nyheter världen över. Ta del av innehållet på www.lensculture.com.

I år arrangerar webbmagasinet för andra året i rad den globala fototävlingen Lens Culture International Exposure Awards. Alla pristagare kommer att uppmärksammas på webbplatsen, och 60 utvalda bilder kommer även att visas på gallerier i Paris, New York och San Francisco i en vandrande utställning. Tävlingen är öppen för alla. Sista dagen att ladda upp bilder är den 18 september. Läs mer om tävlingen på Lens Cultures webbplats.


/Amy Lagerman

Kamera & Bild