Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Världens bästa jobb är ledigt

För några år sedan letade Queenslands turistbyrå efter en bloggare som skulle bada, snorkla och leva i sus och dus på en ö utanför Australien - mot betalning.

För några år sedan letade Queenslands turistbyrå efter en bloggare som skulle bada, snorkla och leva i sus och dus på en ö utanför Australien - mot betalning. Då var det en britt som knep platsen. Nu är det dags igen. Men denna gång ska det bloggas från Bali om livet under ytan.

Under sju månader ska en person utbildas till certifierad dykinstruktör på den indonesiska ön Bali. Alla är välkomna att söka, med eller utan dykerfarenhet. Som motprestation ska personen videoblogga på veckobasis och skriva om sina erfarenheter.

Vilket gyllene tillfälle att fylla på sin portfolio och även visa bilderna för människorna världen över som följer bloggen. Vill du testa lyckan kan du läsa mer på www.bestdivejob.com.

Läs även intervjuerna med undervattensfotograferna Jonna Bergström och Magnus Lundgren:
- Intervju med Jonna Bergström
- Intervju med Magnus Lundgren


/Amy Lagerman

Kamera & Bild