Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför SD-rädsla?

Annons

Följer med stort intresse varför alla partier är rädda för SD. Är det för att de ökar i opinionsmätningarna samt all smutskastning av dem som håller med SD (ingen demokrati här). Nu håller alla partier på att kohandla med varandra för att sätta demokratin ur spel. Vad de inte tar till sig är varför fler och fler vanliga svenskar kommer att rösta på SD.

Är själv inte rasist men jag ser en fara i att andra partier inte tar invandrarfrågan på allvar. Invandring behöver vi i Sverige men kanske inte i den omfattning som det är i dag. Hur kommer det att se ut om 30 år, har vi samma demokrati som vi är vana vid eller är det stora motsättningar mellan olika religiösa grupper som det är i många länder idag, det är bara att titta på nyheterna så ser man hur verkligheten ser ut?

Det kommer inte att hända här i Svergie, säger naiva svenskar men det är bara att titta hur det ser ut bland annat i Södertälje och Rosengård i Malmö. Självklart är det ett stort problem att folk måste fly från sitt land, men Svergie kan inte ensamt lösa problemet där en stor del av samhällets resurser satsas på invandring när man ser på TV hur gamla och sjuka behandlas för att det saknas resurser i vården.

Ej rasist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel