Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför nekas flytten?

Vad är detta för hårklyveri? Jag läser att Tasseborgs ägare av vår kommun nekas att flytta till Odenskog. Kan ni sju politiker förklara för mig, på ett enkelt sätt var i skillnaden ligger.

Som jag förstått det, ligger den lokal Tasseborg vill använda, endast ett stenkast från Beijer, IXO House och Barnens Hus. Att sedan GP kommer flytta till lokaler på samma avstånd åt andra hållet gör det inte lättare för mig att förstå.

Tasseborg hade under vårvintern två stora vattenskador. Dessa förstörde så mycket att de flesta företagare skulle stängt några veckor för återhämtning. Tasseborg kämpade på och höll öppet till förmån för oss kunder, trots stort och tungt merarbete för dem. Varför motarbetar ni en blomstrande och fungerande affärsrörelse? Er handelspolicy håller inte. Försök er på lite mer konsekvens och mindre bakåtsträvande och trångsynthet innan mossan gror upp era nackar. Stan går miste om ett par arbetstillfällen. NI går miste om min röst i kommunalvalet. Och vet ni vad? Jag kanske inte är den enda.

Sol Sefastsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel