Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vänsterpartiet Krokoms kommun

Årsmötet var för andra året i rad förlagt till Kluksgården i västra delen av kommunen.

Lördagsmötet den 1 mars inleddes med bowling, därefter en god lunch tillagad av personalen i Kluksgården. Närvarande 15 medlemmar i Vänsterpartiet förmedlade en positiv framtidskänsla inför årets olika valkampanjer. Två nya medlemmar välkomnades till föreningens ökande medlemsskara.

Årsmötet omvalde de två ordförandena, Anna Sonntag och Jessika Svensson, övriga medlemmar i styrelsen är Jörgen Blom, Mona Puttick och Sture Marklund. Maria Isberg, Nehro Mostafaee och Marie Svensson är ersättare.

Årsmötet fastställde kommunfullmäktigelistan inför årets val. De fem första namnen är Jörgen Blom, Hissmofors, Mona Puttick, Tångeråsen, Marie Svensson, Hissmofors, Nehro Mostafaee, Ås och Jessika Svensson, Krokom. Jessika är dessutom förstanamn på riksdagslistan och även landstingslistan toppas av en Krokomsmedlem: Mona-Lisa Norrman, Nordannälden.

Årsmötets längsta diskussioner handlade om kommunfullmäktigelistans sammansättning med totalt 20 namn och aktivitetsplanen för 2014 som kommer att innehålla flera utåtriktade aktiviteter i kommunen för att synliggöra vår politik som ytterst syftar till en radikal vänstermajoritet i Krokoms kommun. Ett uttalande om vår syn på en förbättrad äldreomsorg i kommunen antogs.

​Vänsterpartiet i Krokom