Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vänsterbesked om vinden

På valdebatten i Kaxås som arrangerades av Sveriges Radio i torsdags stod det klart att (V) är den klarast lysande politiska stjärnan i Krokom just nu.

Vänstern i Krokom tycks ha varit lyckosam i sin rekrytering av individer för bakom partiet finns personer som ger folk besked inför valet i viktiga frågor som vindkraften och vägvalet för kommunen i framtiden. Vänstern var det enda av partierna under valdebatten som kunde presentera en tydlig vision om Krokoms framtida varumärke. När vänsterns Jörgen Blom säger att Krokom ska vara ett svenskt Alaska förstår vi att det här är ett parti som värnar om vår natur och de storslagna upplevelser som finns i vår orörda fjällvärld i Offerdal. Att se vår natur som den stora tillgången är också att ge en fingervisning om att den framtida tillväxtpotentialen finns inom turism och besöksnäring, där platsar inte vindkraftverk, vilket vänstern insett.

Vänstern visade sig tidigt engagerade i att höra vad opinionen tyckt i den lokala vindkraftsfrågan i Krokom. Partiet har lyssnat, intervjuat medborgare, läst på och lämnat besked. Vänstern har visat på stort engagemang i denna för bygden betydelsefulla fråga. Det är det enda parti som hittills gett ett skriftligt besked om var de står i vindkraftsfrågan. Det är bara att hoppas att Krokomsborna vågar rösta på individ i första hand och på parti i andra hand i det kommande valet. Kan bara konstatera att jag själv går vänster ut på den politiska skalan och det gör jag utifrån att vänstern i Krokom har bra folk. Politiker som värnar demokrati och lyssnar på medborgarna. Grattis vänstern mig har ni vunnit som väljare efter debatten i Kaxås.

Realist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel