Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vånna Inget tillbaka med konsert

Rock med punkig nerv. Under Yranveckan gör Grammisnominerade Vånna Inget en konsert utan åldersgräns på Café Tingshuset.

Smålänningarna i bandet Vånna Inget, med sångerskan Karolina Engdahl i spetsen, har gästat Östersund ett par gånger tidigare. Onsdag 30 juli, under Yranveckan, kommer de tillbaka till länet för att göra en konsert utan åldersgräns på Gamla Tingshuset.

– Spelningar av det här slaget, dit ungdomar från alla åldrar kan komma, har vi sett alltför lite av i Östersund under de senaste åren. Så det känns väldigt kul att vi nu har lyckats boka ett av Sveriges bästa rockband till Tingshuset, säger Martin Sundin från arrangören Kreativ explosion.

Sedan debuten "Allvar" (2011) har Vånna Inget gjort över hundra spelningar i Sverige, Europa och USA. Förra hösten släpptes bandets andra album "Ingen botten", som grammisnominerades som "Årets rock".

De lokala punkhjältarna i bandet Shitfucks värmer upp.