Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Våldsam pojke flydde polis

Annons

Polisen i länet fick under natten mot söndag rycka ut vid ett flertal tillfällen för att ta hand om berusade och i vissa fall aggressiva personer. En av de omhändertagna var en pojke i övre tonåren som i samband med omhändertagandet försökte slå en av poliserna och fly från platsen. Men poliserna hann ikapp ynglingen och satte på honom handfängsel. Mannen hotade flera gånger poliserna till livet och är därför misstänkt både för hot och försök till våld mot tjänsteman.

Polisen fick också ta hand om en aggressiv man i centrala Östersund som hade tagits av ordningsvakter inne på en krog efter att han varit stökig. Mannen fick därför följa med till polisstationen för att nyktra till. Ytterligare tre personer, två män och en kvinna, omhändertogs under natten mot söndag av polisen och följa med till stationen för tillnyktring.